Setmanari d'informació local - 138 anys

Cent roses grogues pels cent dies de presó dels Jordis

17477

Fa cent dies que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan tancats a la presó de Soto del Real. Com acte «d?escalf i solidaritat» desenes de familiars i amics de Cuixart s?han acostat a la seva casa familiar (a Santa Perpètua de Mogoda) per entregar cent roses grogues als seus pares (coincidint amb els cent dies de presó). La idea ha sorgit dels seus amics i familiars.

El vicepresident d?Òmnium el primer en arribar

Marcel Mauri, vicepresident d?Òmnium Cultural, ha arribat el primer a la casa familiar per tal de donar suport a la família i «convertir una vergonya democràtica en un gest de generositat i tendresa». Ha explicat que Cuixart segueix «fort i amb ganes de sortir però alhora amb la voluntat de denunciar la vulneració de drets fonamentals que està patint ell, la resta d'empresonats polítics i per extensió molts catalans i catalanes».

L'exvicepresidenta del Parlament, Carme Forcadell, el periodista Vicent Partal o el diputat Rubén Wagensberg han estat algunes de les personalitats que també s'han sumat a aquesta iniciativa on les bufandes, els llaços i els barrets de color groc no hi han faltat.

NacióDigital

NacióDigital

NacióDigital

NacióDigital

A les xarxes

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.