Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Felanitx surt de la Junta de Portaveus perquè «no té sentit formar-hi part»

17549

La presidenta del Partit Popular de Felanitx, Catalina Soler, al costat del portaveu del Grup Municipal Popular, ha anunciat la sortida de Biel Tauler de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament «en rebuig a l'actual gestió dictatorial i obscurantista de l'equip de govern (Bloc, PSIB-PSOE, El Pi)».

El portaveu del Grup Municipal Popular, Biel Tauler, ha incidit en què «no té cap sentit formar part d'una junta que no serveix per a res». En aquest sentit, recalca que «si l'únic que pretén el batle és complementar les retribucions dels regidors del pacte, nosaltres ens desmarcam perquè entenem que aquest tipus de reunions han de servir per poder disposar de tota la informació municipal, poder debatre-la i per poder arribar a algun tipus de preacord abans dels plens».

Amb tot, la presidenta dels populars felanitxers ha explicat que «el nostre portaveu municipal seguirà exercint la seva tasca però sense assistir més a la Junta de Portaveus; en no tenir cap sentit».

A més…

Tauler ha demanat la dimissió del regidor d'Hisenda, pressupostos i economia productiva, Pere Mestre, «per la seva nul·la previsió econòmica i la seva reiterada intencionalitat de no rebaixar l'Impost de Béns Immobles (IBI)».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.