Setmanari d'informació local - 138 anys

El decret del català i el brot d'hepatitis A, a debat aquest dimarts al Parlament

17833

El decret del català a la sanitat pública i el brot d'hepatitis A en un restaurant de Palma estaran aquest dimarts a debat en el ple que se celebrarà a partir de les 09.00 hores al Parlament.

Durant la ronda de qüestions, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha de respondre a la portaveu del PP a la Cambra, Margalida Prohens, sobre si pensa «aprovar el decret del català amb el posicionament en contra dels sindicats, professionals i gran part de la societat».

En aquesta mateixa línia, el portaveu de Ciudadanos a les Balears, Xavier Pericay, també aprofitarà per a interpel·lar la presidenta perquè li expliqui «què està passant amb el decret del català a l'IbSalut».

Així mateix, el portaveu de Podem, Alberto Jarabo, demanarà a Armengol com valora els expedients de regulació d'ocupació (ERO) d'Acciona, Pepsi i Bankia. Per la seva banda, el portaveu d'El PI, Jaume Font, s'interessarà per conèixer si el Govern pensa prendre mesures per evitar les ocupacions il·legals en habitatges de Balears.

Altres qüestions que hauran de respondre els consellers del Govern estan relacionades amb el brot d'hepatitis A, les indemnitzacions de la Llei d'Urbanisme o a la zonificació del lloguer turístic presentada pel Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.