Setmanari d'informació local - 138 anys

El GestIB amplia funcionalitats com accedir a les notes i exercicis dels alumnes

17867

El Govern ha informat que des d'aquest dilluns les famílies que hagin sol·licitat o sol·licitin l'accés al programa de gestió educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat (GestIB) podran accedir amb el mòbil, la tableta o l'ordinador a la informació de les notes parcials d'exàmens, exercicis, treballs que el professorat introdueixi en el sistema. Segons han informat, el GestIB també incorpora el Quadern del professor que permetrà als professors posar notes i observacions dels alumnes directament al programa i es podrà configurar segons les necessitats de cada cas.

Això permetrà fer informes complementaris dels butlletins de notes amb tot tipus d'informació que les famílies veuran en el seu mòbil, tableta i ordinador. El Quadern incorpora funcionalitats que faciliten la tasca del professorat a l'hora de definir observacions, mitjanes aritmètiques i ponderades, exportació de dades d'altres programes o incorporació automàtica de dades, entre uns altres.

Actualment s'està treballant perquè en la següent fase el Quadern incorpori l'avaluació de les competències.

Des de l'inici de la legislatura, asseguren, la Direcció general de Planificació, Ordenació i Centres ha treballat per afavorir la comunicació bidireccional amb les famílies i fer possible que aquestes es puguin connectar més fàcilment amb el centre, amb els tutors i amb els professors en general, a més d'accedir a informació rellevant sobre els seus fills a través del GestIB.

Per aconseguir aquesta millora es va simplificar el procediment per donar d'alta les famílies com a usuaris, ja que només han de presentar una sol·licitud emplenada al centre i, a partir d'aquí, ja reben un codi d'usuari i una contrasenya que els permet operar a través d'Internet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.