Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP demana suspendre les ajudes a l’OCB «quan serveixin per fomentar conductes contràries l’Estat de Dret»

17877

El PP de les Illes Balears al Consell, a través del seu portaveu, Mauricio Rovira, reclamarà a l'equip de govern que suspengui les ajudes públiques a l'Obra Cultural Balear «quan això serveixi per finançar el foment de conductes contràries a l'Estat de Dret».

Cal recordar que el PP ja va denunciar el passat mes de desembre la Nit de la Cultura perquè, segons ells, es feia «exaltació de la figura de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart en el teatre públic palmesà, cedit per la institució insular, i que va ser retransmesa en directe per IB3 TV».

En aquest sentit, la formació també sol·licitarà a l'equip de govern insular en el Ple de dijous «l'elaboració d'un protocol per a les cessions d'ús del Teatre Principal de Palma i que aquestes s'aprovin sempre dins el Patronat del teatre». Tot això per prevenir el possible «ús partidista de les institucions i infraestructures públiques orientat, per exemple, a fomentar el rupturisme i l'apologia de l'independentisme».

El PP ha descrit en el seu comunicat l'OCB com una «organització subvencionada amb fons públics que du a terme accions d'enaltiment de l'independentisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.