Setmanari d'informació local - 138 anys

Una empresa de lloguer de vehicles de Mallorca promou la catalanofòbia

17887

Són moltes les mostres d'anticatalanisme excusades amb el moviment d'independència de Catalunya les que veiem darrerament arreu dels Països Catalans. A les Illes Balears hem sofert durant aquest darrer any agressions, vexacions i maltractaments per raó de llengua, de símbols i d'ideologia com ha informat aquest diari en diferents ocasions.

A les xarxes socials, amb el debat obert sobre la llibertat d'expressió a Internet, trobam que hi ha gent que usa l'anonimat per a promoure l'odi. I el més cridaner és el creixent nombre de comptes corporatius que se sumen a la catalanofòbia a través d'Internet. És el cas d'una empresa de Mallorca, Allcars vehículos eléctricos s.l., qui aprofita Twitter per a promoure l'odi en diferents publicacions:

Aquestes publicacions, que tothom pot identificar com l'opinió de l'empresa, generen un fort rebuig a clients i possibles clients i l'empresa queda marcada per la seva catalanofòbia. No obstant això, aquestes empreses no solen reconeixen l'error de les seves publicacions i tampoc no demanen disculpes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alfombrado, fa mes de 5 anys

Arruix catalufos!!!

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente