Setmanari d'informació local - 138 anys

El Menorca Millennials 2018 t'ensenya què és el blockchain

18073

L'esdeveniment Menorca Millennials 2018 és una oportunitat perquè diferents startups puguin desaccelerar els seus projectes gràcies a l'assessorament professional i l'ús de tecnologies de tot tipus, incloent blockchain.



En aquest article es donen més detalls sobre l'estructura de l’esdeveniment i les oportunitats que ofereix per als inversors i nous talents.

Menorca Millennials 2018: què és i possibilitats



El Menorca Millennials 2018 se celebrarà entre el 25 de maig i el 5 de juny a l’illa de Menorca. L'objectiu és la desacceleració de startups, és a dir, la seva consolidació definitiva en un determinat mercat sense necessitat de realitzar inversions addicionals.



La filosofia slow s'ha estès a diverses àrees de la nostra vida, des de la gastronomia a la decoració o també al consum d'altres béns. La pregunta és, per què no aplicar-la a la nostra companyia? No es tracta de renunciar al finançament, sinó de veure si s'està emprant ben i, si és necessari, replantejar determinades polítiques d'empresa per rendibilitzar-la. L'ús de tecnologies Big Data o de cadena de blocs pot facilitar les coses i, a vegades, no els traiem tot el rendiment.



L'esdeveniment està concebut per 30 startups150 emprenedors de diversos sectors. L'objectiu no és realitzar una trobada de masses, sinó professional, i aconseguir que sigui útil per als participants. El participant assistirà a ponències d'especialistes en ecologia empresarial.



L'entorn tranquil de l’illa de Menorca i el fet de celebrar-se en temporada baixa contribueixen a aconseguir-ho, doncs cal assimilar una gran quantitat d'informació en pocs dies. La veritat és que algunes de les conferències es realitzen en cales i el resort en el qual s'allotgen els participants compta amb totes les comoditats.



De fet, ja s'ha produït la compra d'una de les startups que va participar en les primeres edicions i la previsió és que en 2018 es puguin donar situacions semblants. Per aquest motiu, participar en l'esdeveniment és interessant per a l'inversor i per als emprenedors.


Història



El Menorca Millennials celebrarà la seva quarta edició, i el vessant és doble perquè està concebuda per a emprenedors i inversors, amb notable èxit. D'una banda, incorporar noves companyies a aquesta desaceleradora i, per un altre, l'objectiu és monitoritzar l'evolució d'aquelles que van rebre finançament en 2015, 2016 i 2017. 



Existeixen precedents de compra de startups per inversors, com el cas de Skylight. L'organització realitza un procés de selecció per a empreses participants però també per a visitants professionals.


Inversors



La inversió en una startup amb projecció és una possibilitat perquè es poden trobar companyies de sectors diversos que estan immerses en rondes de finançament. Alguns sectors representats són la captació de nous talents, serveis d'internet, automocióretail. Les empreses amb més presència són aquelles que realitzen una activitat relacionada amb el desenvolupament de les noves tecnologies. S'accedeix per invitació.

Emprenedors



Els emprenedors tenen interès a assistir a l'esdeveniment si han estat seleccionats. En primer lloc, pel finançament que reben per a la viabilitat del seu projecte i per les possibilitats que s'obren. En segon lloc, perquè comptaran amb assessorament especialitzat d'emprenedors i docents d'èxit especialitzats en startups. Per participar com startup, l'empresa ha de cobrir una sol·licitud i ser seleccionada.



Consolidar el teu negoci és importantíssim, i comptar amb finançament i assessorament de qualitat ajudarà a aconseguir el teu objectiu. D'altra banda, si ets inversor, t'interessa conèixer de primera mà el projecte empresarial que es duu a terme. L'èxit del Menorca Millennials en edicions anteriors ens indica que la cita d'aquest any és un referent important per aprendre sobre blockchain.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.