Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco es reuneix amb l'APB per aconseguir que l'arribada dels creuers sigui escalonada

18155

L'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) ha plantejat a l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) un major control sobre el 'Top Manta', un esglaonament en les escales de creuers al port de Palma i consens en la reforma del Passeig Marítim de Palma.

Aquestes són les principals peticions que ha realitzat el president de Pimeco, Toni Fuster, durant la reunió que ha mantengut amb el president de l'APB, Joan Gual de Torrella, segons informa l'associació en un comunicat

Pimeco ha instat l'Autoritat Portuària a que faci gestions per planificar millor les escales dels grans vaixells i evitar coincidències i moments de saturació puntuals per a la ciutat. En aquest sentit, es treballarà conjuntament amb les navilieres i operadors turístics per pactar un calendari que reparteixi aquestes arribades de forma proporcional. Per a això, està previst celebrar una nova reunió.

D'altra banda, des de Pimeco s'ha traslladat a l'Autoritat Portuària la necessitat de mantenir una major vigilància sobre la venda ambulant il·legal que s'instal·la al Moll Vell cada primavera i estiu, just en el punt en què desembarquen dels autobusos els creueristes que fan excursions per Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.