Setmanari d'informació local - 138 anys

Menció especial a la coordinació de la rehabilitació del Port del Molinar als premis d'ARCA

18245

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha celebrat aquest dijous el seu sopar anual durant el qual els assistents, persones associades i amigues d'ARCA varen poder votar per triar les candidatura guanyadores a Premi Protecció Patrimoni i Premi Destrucció.

ARCA va atorgar el Premi Protecció del Patrimoni a Lucía Clar per la seva dedicació al manteniment del Poblat Talaiòtic de Capocorb Vell, del qual és la propietària. Des d'ARCA aconsellam la visita a aquest indret perquè és una manera d'acostar-se al nostre passat inserits al medi rural. Pròximament una delegació d'ARCA s'acostarà a Capocorb Vell per fer lliurament del diploma acreditatiu ja que no va poder assistir a l'acte cap representant de la família.

I el Premi Destrucció se'l va endur les torres de Son Jaumell i Capdepera pel seu lamentable estat de conservació. El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Capdepera tenen la seva part de responsabilitat.

Per altra banda, ARCA va fer una menció especial a la coordinació de l'Avantprojecte de rehabilitació i millora del Port del Molinar, personalitzat en Antoni Ginard López, cap d'Infraestructures de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB). Antoni Ginard ha coordinat les tasques de l'equip redactor, encapçalat també pel Despatx Junquera d'arquitectes i MCVALNERA. Amb criteris tècnics i sensibles amb el sentir de la ciutadania, el resultat és i serà excel·lent per a la ciutat de Palma. ARCA reconeix d'aquesta manera una feina ben feta.

Finalment, ARCA ha volgut expressar el seu agraïment a Michael Landström, que va donar totes les facilitats per poder celebrar l'acte al seu restaurant Portitxol i al pintor Antoni Bibiloni que va cedir tres de les seves obres a ARCA per poder sortejar durant el sopar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.