Setmanari d'informació local - 138 anys

Picornell visita 'oficialment' Menorca

18291
El President del Parlament han visitat el Centre d'Interpretació de l'Albufera des Grau, el Centre de Capacitació Agrària de Sa Granja i el futur Centre d'Interpretació del Camp des Milà Nou. | ParlamentIB

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha dut a terme aquest divendres una visita institucional a Menorca. En arribar a l'illa, ha estat rebut per la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i ha realitzat una reunió de treball amb l'equip de govern del Consell i els diputats al Parlament per Menorca Elena Baquero, Patricia Font, Maria José Camps i Montse Seijas.

A continuació, el president, acompanyat de la presidenta del Consell Susana Mora i el conseller Javier Ares, han visitat el Centre d'Interpretació de l'Albufera des Grau, el Centre de Capacitació Agrària de Sa Granja i el futur Centre d'Interpretació del Camp des Milà Nou.

Al migdia, representants dels ajuntaments menorquins s'han reunit amb el president per transmetre-li les qüestions més rellevants que afecten els seus municipis. A l'horabaixa el president s'ha reunit amb membres de les associacions 'Menorca reserva de la bitlletera' i 'Menorquins pel territori'.

           

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.