Setmanari d'informació local - 138 anys

El Museu d'Arqueologia de Catalunya se submergeix en la cultura talaiòtica de Menorca

18445

El Museu d'Arqueologia de Catalunya se submergirà en l'arquitectura talaiòtica de la Menorca de la Prehistòria en una exposició que obrirà les seves portes aquest dijous, ha informat la Conselleria de Cultura de la Generalitat en un comunicat. L'exposició 'Arquitectura talaiòtica en la Prehistòria de Menorca' s'emmarca en una de les iniciatives dirigides a promoure la candidatura d'aquesta manifestació cultural com a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

La mostra, organitzada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes balears, el Consell Insular de Menorca i Menorca Talaiòtica, arriba a Barcelona després de visitar Alcalá d'Henares, Eivissa i València.

El seu propòsit és el de descobrir, a través d'aquesta arquitectura monumental que suma 1.500 jaciments prehistòrics a l’illa, els universos simbòlics dels homes i de les dones que van habitar l'illa durant aquest període.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 6 de maig, recorre més de 2.000 anys de transformacions i canvis a través d'una mirada dual, que és la de la vida i la de la mort, ambdues inseparables.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.