Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB se solidaritza amb Valtonyc i condemna la «pèrdua de drets i llibertats»

18453

La Unió Obrera Balear ha comunicat aquest dijous que, respecte a la condemna de 3 anys i mig de presó per a Valtonyc, mostren tota la seva solidaritat i denuncien la pèrdua de llibertats i drets fonamentals.

«Una vegada més ens demanem perquè la justícia no és igual per a tothom i si arribarem al punt en què, pel simple fet de respirar, puguem anar a la presó».

Recentment The Economist Intelligence Unit ha fet públic l'Índex de la Democràcia on s'observa una notable davallada de la qualificació de l'Estat espanyol; concretament ocupa la posició número 19, la darrera d'entre totes les democràcies considerades 'plenes', han apuntat. De la mateixa manera, en els tres darrers anys, l'Estat espanyol ha estat condemnada en 19 ocasions pel Tribunal d'Estrasburg per haver vulnerat el Conveni Europeu de Drets Humans (dues el 2015, dotze el 2016 i cinc el 2017).

La UOB ha volgut denunciar: «Si continuen així (amb tribunals de justícia polititzats, falta de llibertat d'expressió, repressió, exiliats, presos polítics...), ja no es podrà parlar d'estat de dret o democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.