Setmanari d'informació local - 138 anys

Ana María Aguiló podria sumar-se al partit de Jorge Campos

18621
Twitter @AnaMariaAguilo

L'exdiputada del Partit Popular Ana María Aguiló va anunciar el passat 5 de febrer que es donava de baixa com a afiliada i ja va avançar que se n'anava del PP «però no de la política».

Dues setmanes després, el periodista Joan Riera revela a l'Última Hora el possible pròxim destí d'Aguiló: el nou partit de l'ultradretà Jorge Campos, Actúa Baleares.

Riera explica aquest dimarts que Aguiló es troba negociant la seva adhesió tot i que, de moment, no s'ha concretat res. «En abandonar el PP ja vaig deixar clar que m'agradaria que el meu futur polític estiguessi en un partit d'àmbit regional i que defensi el mallorquí front al català», recull l'UH.

La renúncia al PP després de la derrota

Ana María Aguiló va explicar en el moment de la seva renúncia al PP que es tractava d'una decisió «meditada, després de considerar especialment que ja no es donen les condicions mínimes» per desenvolupar la seva tasca política sense «renunciar» a les seves «conviccions de sempre».

No obstant això, a l'escrit admetia que la decisió era en part conseqüència de la seva derrota electoral a Palma i recordava que va participar en la «caòtica» campanya electoral a la presidència del partit de José Ramón Bauzá.

«Si defensar la pàtria balear juntament amb la bandera espanyola és ser de dretes; si treballar perquè tots tenguin una ocupació digna és ser de dretes; si voler que a l'escola s'aprengui amb respecte als alumnes i docents és ser de dretes; si m'agrada més moderar i negociar que prohibir és ser de dretes; si vull que la meva ciutat sigui oberta, amb una òptima convivència a les barriades, neta i sense enfrontar veïnats i empresaris és ser de dretes, llavors jo som d'extrema dreta», va admetre Aguiló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.