Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern posarà en marxa la consturcció del nou IES CTEIB a Prínceps d'Espanya

18631

El Govern ha incrementat en més de 450.00 euros les inversions en les instal·lacions de Prínceps d'Espanya des del 2015, en passar d'1.088.000 euros als 1.550.000 previstos per enguany amb l'objectiu que es pugui dur a terme una activitat esportiva «més segura i de més qualitat, així com més accessible als seus usuaris».

Segons ha informat aquest dilluns la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, enguany està previst que es realitzin una quinzena de projectes de millora, entre els quals es troba el nou IES del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB).



Concretament, el 2018 es comptarà amb la llicència d'activitats i la redacció de l'avantprojecte, la redacció del projecte bàsic i el projecte d'activitats. L'inici d'execució d'obra està previst a finals d'aquest any. Quant a la coberta de la piscina exterior de 50 metres, en 2018 començaran els tràmits administratius que podrien estar acabats en el primer trimestre del 2019. Al projecte s'afegirien uns vestuaris per a la piscina i el pavelló de gimnàstica artística abaix de les actuals graderies de la piscina.

Així mateix, ja el 2017, es vealitzaren una altra quinzena d'actuacions entre les quals destaca la reforma integral de les graderies d'atletisme i la dels dos vestuaris, per adaptar-los a persones amb discapacitat. Altres actuacions programades per al 2018 són la realització d'una nova recta d'escalfament amb sintètic i gespa artificial; i dues noves pistes, situades a l'esplanada d'asfalt entre el pavelló de bàsquet i les sales de condicionament físic, substituiran dues pistes de bàsquet exteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.