Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 160 persones participaran en una 'Ruta Saludable' a Palma

18637

Més de 160 persones s'han inscrit en la Ruta Saludable organitzada per la Direcció general de Salut Pública, el Servei de Salut i l'Institut Municipal d'Esports (IME) que es realitzarà aquest dimecres. Segons ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat, la ruta tendrà dos punts de sortida a les 10:00 hores des del Parc de sa Feixina i des de la plaça de la Porta del Camp i el punt  de trobada serà el Parc de la Mar (Dalt Emmurallada) on arribaran a les 10:30 h i realitzaran exercicis guiats.

Per finalitzar, caminaran tots junts fins a la caseta número 9 i 10 de la Conselleria de Salut, instal·lada en el passeig Sagrera, on se'ls oferirà fruita.

A Mallorca hi ha 43 rutes saludables: Escola Graduada, Son Rul·lan, Son Gotleu, Valldargent, Son Serra-la Vileta, Santa Catalina, Esporles, Emili Darder, Pere Garau, Coll d'en Rebassa, Pollença, s'Excorxador, Can Pastilla, Arquitecte Bennàssar, Sant Agustí, Santa Maria del Camí, UB Son Sardina, CS Son Pisà, CS Camp Redó, CS es Rafal Nou, es Blanquer, Trencadors, Son Ferrer, El Terreny, Palmanova, Muro, sa Pobla, Cala d'Or, Felanitx, Alcúdia, es Barcarès, Port d'Alcúdia, Casal del Mar, Son Servera, Porto Cristo, Lloseta, sa Indioteria, Son Cladera, Manacor, Sota na Monda, Inca, Campos, Algaida, Santa Ponça, Serra Nord i Sóller.

A Menorca n’existeixen dues als centres de salut de Ciutadella i Maó; mentre que a Eivissa hi ha una ruta saludable al Centre de Salut Vila.

Així mateix, la Conselleria de Salut disposarà d'un expositor institucional que dedicarà el dimecres a la 'Ruta de Rutes, camina per la ruta saludable!' i a un taller en el qual s'exposaran joguines i articles perillosos retirats del mercat.

El dijous, dia 1, al matí i a la tarda l'equip del 061 realitzarà tallers de reanimació, i oferiran informació del servei 061 Salut Respon, mentre que el divendres, els investigadors de l'Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IdISBa) realitzaran avaluacions de l'estat físic i recomanacions personalitzades per a un estil de vida mediterrani. El dissabte, dia 3, i el diumenge, dia 4, al llarg de tot el dia els tècnics de Salut Pública i els tècnics de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca del Servei de Salut oferiran informació sobre alimentació saludable i vida activa. Igualment, des del dimecres 28 de febrer fins al dissabte dia 3 de març el Bus del Banc de Sang estarà en el passeig Sagrera per a totes aquelles persones que vulguin donar sang.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.