Setmanari d'informació local - 138 anys

Recullen propostes per visibilitzar les dones a l’espai públic de Palma

18659

El centre social Flassaders ha acollit aquest dimarts el Consell de Dones i per la Igualtat de Palma, on es va donar compte de la situació i les mesures que s’han posat en marxa amb el Pla d’Igualtat de Palma. Entre d’altres qüestions també es recolliren propostes per millorar la visibilització de les dones a l’espai públic de Palma i es posaren damunt la taula propostes sobre la implicació dels homes en l'era dels feminismes (masculinitats no hegemòniques).

En aquest sentit, Aligi Molina ha destacat que es vol ampliar el mandat del Pla d’Igualtat pel que fa a incrementar la visibilització de les dones a l’espai públic. «El nou carrer en honor a Catalina Jofre o l’Espai d’entitats Isabel Rosselló Girart són bons exemples; hem de continuar fent justícia al paper de les dones en la nostra ciutat», diu el regidor.

El Consell de Dones va estar presidit pel regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina i la directora general de l’àrea, Lucía Segura i comptà amb la presència de membres de tres partits polítics, cinc regidories de l’equip de govern, així com representats de CAEB, de la UIB, la Federació d’Associacions de Veïns, la Fundació Surt i l’entitat Estrellas i Duendes, entre d’altres.

Cal recordar que el Consell de Dones es constituí el 2015 com un òrgan on debatre i tractar qüestions d’interès per a les dones. L’objectiu d’aquest espai de participació és ser una eina útil de transformació social i fer visibles les demandes específiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.