Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol destaca la «cultura de federalisme interior» amb motiu del Dia de les Illes Balears

18669

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha inaugurat aquest dimecres els actes amb motiu del Dia de les Illes Balears, que se celebrarà aquest 1 de març, i ha destacat la «cultura de federalisme interior» de les Illes.

En declaracions a la premsa, la presidenta ha expressat que a la Diada «reconeixem allò que ens fa sentir com a poble, els 35 anys ja de l'Estatut d'Autonomia».

Armengol ha assenyalat que les Balears «han crescut i creixen econòmicament» i que de vegada «tenen més cohesió social». A més, ha afegit que s'està aconseguint «redistribuir la riquesa» i que, des del Govern, aposten «per la millora dels drets dels ciutadans».

«Una Diada que ens reconeix d'on venim i com hem treballat aquests 35 anys junts, que estam convençuts que units som més forts i que en aquesta línia de prosperitat hem de continuar fent feina des de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera», ha assenyalat Armengol.

Finalment, la presidenta ha donat un missatge d'enhorabona a tots els ciutadans i els ha convidat a participar als actes que se celebraran en cada illa aquest 1 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.