Setmanari d'informació local - 138 anys

Detengut l'autor d'agressions i pintades feixistes a Palma

18701

Finalment, després de vàries presumptes agressions i multitud de pintades i atacs a locals d'organitzacions democràtiques, la policia va detenir, el passat 9 de febrer Antonio S.G., àlies 'El Viki', militant d'extrema dreta especialment violent.

L'individu ha protagonitzat nombroses amenaces i agressions contra persones de moviments socials (15-M, Independentistes, esquerrans, etc). També és autor de pintades amenaçadores amb símbols neonazis per tota Palma, pintades contra cotxes de persones vinculades a moviments socials i veïnats de zones de Es Fortí i s’Escorxador, així com a locals socials alternatius.

'El Wiki' mostra sempre una actitud molt violenta i provocadora, amb insults, amenaces, i ha arribat a agredir físicament, fins i tot a menors d’edat.

Antonio S.G. hauria estat també l'agressor del militant de la CUP Palma el passat 5 de setembre de 2016, just davant els jutjats del carrer Ballester. El militant independentista li demanà el motiu pel qual arrabassava adhesius de la paret amb missatge feminista. L’home contestà «porque me sale de los», però sense acabar la frase es girà i, aparentment en reconèixer el membre de la CUP, li digué «háblame en cristiano!» i es llença cap a ell. Cada vegada més nerviós, aixecà el puny amenaçant-lo amb pegar-li metre deia: «te abriré en canal», «te voy a matar» i altres amenaces per l’estil, sempre amb el puny aixecat. Sense que el militant anticapitalista pogués dir res, el feixista el va colpejar en repetides ocasions, fins que, la víctima l'aconseguí despistar i aconseguí partir amb la bicicleta.

La policia també investiga si és l'autor de l'agressió, que es va produir el 27 de gener d'enguany, a una persona per portar un llaç groc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.