Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones participen en la cursa popular 'Palmadona'

18761
Unes 4.000 persones han participat en la tercera cursa popular 'Palmadona'. | Ajuntament de Palma

Unes 4.000 persones (el 70% dones) han participat aquest diumenge a Ciutat en la tercera cursa popular 'Palmadona'.

Aquesta prova no competitiva organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha batut enguany un rècord de participació amb l'ampliació de 1.000 places en relació a l'edició anterior, segons ha informat l'Ajuntament.

Així mateix, a les 11.30 hores la tinent batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha donat la benvinguda als participants i els ha traslladat el seu agraïment pel suport i compromís. «El centre de ciutat vibrarà amb vosaltres per fer valdre el paper de la dona al món de l'esport, per tal de fer visible el treball de les nostres esportistes, per dirigir la mirada al desenvolupament de l'esport femení», ha expressat.

Posteriorment, Natalia Enseñat i Caterina Massutí, dues de les tripulants que van emprendre un projecte conjunt i solidari a favor de la 'Fundació Cris Càncer' a bord de l''OceanDream', han llegit el manifest.

La prova ha donat el tret de sortida a les 12.00 hores des de la plaça d'Espanya en direcció al carrer dels Oms. Els participants han recorregut un circuit urbà pel centre de Palma amb dues opcions de distància, tres o sis quilòmetres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.