Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort comença el tancament del solar situat en els habitatges socials del Camp Redó

18787

Tècnics del departament d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma han començat aquest dilluns el tancament del solar municipal situat en els habitatges socials de la barriada del Camp Redó. Segons ha indicat el Consistori, aquesta actuació té un pressupost de 3.520 euros i s'espera que estigui acabada dimecres que ve.

La tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha afirmat que des de l'Oficina de Districte Nord valoren aquest tancament, «que ha de donar lloc en el futur a un espai educatiu per a tota la ciutat». Així mateix, Jhardi ha assegurat que aquests habitatges «sempre han estat una prioritat» i ha celebrat que les accions de l'equip de govern «es vagin fent visibles».

Per la seva banda, el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha recordat les actuacions que s'han fet aquesta legislatura, «com la millora que de l'enllumenat, arbrat i l'estat general del Parc de Can Simonet o la renovació del paviment dels jocs infantils situats al parc de Cotlliure 25».

Igualment, el regidor ha ressaltat que enguany s'han pressupostat 300.000 euros per a la reforma integral de voreres i espais públics en els habitatges del Camp Redó i que, en tota la barriada, està prevista una inversió de més de 800.000 euros.

Actuacions realitzades
Entre altres actuacions, en el Districte Nord l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha impulsat el projecte de voluntariat de dinamització per a nins i joves en el Camp Redó; Participació Ciutadana ha traslladat la plataforma del voluntariat a l'edifici Municipal del Camp Redó; i l'àrea d'Urbanisme ha rehabilitat habitatges municipals de la zona que estaven en mal estat per destinar-les al lloguer social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.