Setmanari d'informació local - 138 anys

Ha mort el professor Antoni Artigues

18793

La matinada d'aquest dimarts, 6 de març, ha mort Antoni Artigues Bonet (24 de maig de 1950). Artigues era professor titular de Filologia Catalana a la Universitat de les Illes Balears i ha donat classes als estudis de mestre, de muntatges poètics, didàctica i reciclatge de català per a professors i acumula més de vint anys d'experiència en muntatges poètics i teatrals.

Premi Emili Darder de l'Obra Cultural Balear als Premis 31 de desembre de 2017

El Premi Emili Darder distingeix una iniciativa o experiència en el camp de l’educació, l’ensenyament o el lleure, d’una manera especial les que tendeixen a la normalització del català com a llengua vehicular de l’aprenentatge, la renovació pedagògica o l’educació ambiental, i va estar concedit a Magisteri Teatre - Mag Poesia, un projecte acadèmic liderat pel doctor Antoni Artigues que pretenia apropar els autors més destacats de la literatura catalana o autors universals en versió catalana, preferentment poetes, tant als mestres com als estudiants. En definitiva, que el teatre i la literatura entrin a les aules.

Magisteri Teatre - Mag Poesia és el grup de teatre creat i dirigit gairebé sempre per Antoni Artigues Bonet com a complement de la seva activitat docent als estudis de Mestre de la Universitat de les Illes Balears. Els actors sempre són estudiants de Magisteri i hi han col·laborat professors com Gabriel Oliver «Majoral», Maria A. Font, Baltasar Bibiloni, l’escenògraf Jaume Falconer, Toni de Cúber, Carles Rebassa, etc. Va iniciar les seves activitats el curs 1993-1994 i des d’aleshores ha muntat prop de trenta espectacles. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.