Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca cerca «recuperar el pes» del mercat alemany

18801

La Fundació Foment del Turisme de Menorca, l'òrgan de promoció turística del Consell de Menorca, es reunirà durant la fira ITB de Berlín amb els principals agents turístics alemanys amb la intenció d'establir ponts de col·laboració que permetin incrementar les arribades des d'un dels mercats «més clarament desestacionalitzadors», segons ha informat aquest dimarts des de la institució insular.

En concret, la Fundació assisteix amb l'objectiu d'assegurar allò que s'ha aconseguit en el 2015 i el 2016, quan les arribades des d'Alemanya varen créixer al voltant d'un 20 per cent, passant dels 63.613 del 2014 als 75.969 del 2016.

La consellera i el director insular de Promoció Turística, Maite Salord i Isaac Olives, viatgen aquest mateix dimarts a Berlín i aquest dimecres seran presents en els actes programats a l'estand de les Balears.

Des de l'administració insular han assenyalat que l'alemany és un dels mercats «estratègics» per a Menorca. «Ho és per diverses raons, una d'elles el seu fort component desestacionalitzador. Per fer-se una idea: el 45,6 per cent dels 71.865 turistes alemanys que varen arribar a Menorca l'any passat ho varen fer a la primavera i la tardor», han indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.