Setmanari d'informació local - 138 anys

El termini d'inscripció a les oposicions de docents comença aquest dimecres

18827

El termini d'inscripció a les oposicions de cossos docent comença aquest dimecres a partir de les 00.00 hores, després que aquest dimarts s'hagi publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la convocatòria pública. Segons ha explicat en un comunicat la Conselleria d'Educació i Universitat, en el BOIB s'ha publicat la Resolució de la directora general de Personal Docent per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats en els cossos docents de mestres, de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes i de professors de música i arts escèniques a les Balears.

Per tant, des d'aquest dimecres i fins al proper 21 de març, els aspirants poden presentar la sol·licitud d'inscripció de forma telemàtica a través de la pàgina web de la Direcció general de Personal Docent, al Portal de l'opositor, o de forma presencial en el registre.

Les places

La proposta d'oposicions pel 2018 és de 1.008 places: 401 a primària, 552 a secundària, 45 a les escoles oficials d'idiomes i 10 en els ensenyaments de música i arts escèniques. Per illes, s'ofereixen 613 places a Mallorca, 119 a Menorca, 249 a Eivissa i 27 a Formentera.

Així mateix, en 2019 el Govern preveu oferir «tantes places com sigui possible» de formació professional, juntament amb altres especialitats d'altres cossos en totes les illes. La convocatòria d'oposicions pel 2018, 2019 i 2020 s'ha plantejat de manera que cada opositor tingui dues oportunitats de presentar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.