Setmanari d'informació local - 138 anys

Comerciants de Palma trauran al carrer els excedents de temporada a la 'Fira d'Estocs'

18833

Els comerciants de Palma participaran entre el 8 i el 10 de març en la 'Fira d'Estocs': una iniciativa promoguda per l'Associació del Petit i Mig Comerç de Mallorca (Pimeco) amb el suport de l'Ajuntament de Palma. Participaran establiments de la zona de Jaume II i Jaume III, Born, General Riera, nou centre, Passeig Mallorca, La Seu, Cort, Avinguda Alemanya, i més carrers i places com Plaza Madrid, Plaza París, carrer Aragó, Sindicat, Velázquez i Nuredunna, entre d’altres.

L'objectiu és promocionar i difondre el petit comerç dels barris de Palma donant l'oportunitat als comerciants de treure al carrer 'estocs'. «Des de l'Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat», ha indicat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover. Durant la fira, els establiments tenen l'ocasió de vendre productes i mercaderies que es converteixen en excedents, amb el que poden donar sortida a tot allò que no s'hagi venut durant la temporada.

Els establiments podran col·locar els 'estocs' en una parada davant dels seus locals mantenint la imatge de la campanya. D'aquesta manera, es pretén aprofitar els últims impulsos de les rebaixes.

Aquesta any aquesta iniciativa enllaça amb la Fira Mallorca Estoc, del 8 a l'11 de març, una activitat de dinamització comercial en la qual es col·locaran dues carpes en el Parc de Ses Estacions. Ocuparan una superfície de 625 metres quadrats en la qual es poden instal·lar fins a 25 llocs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.