Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos: «Afrontam el repte en 2019 de guanyar les eleccions a les Balears»

18905

«Afrontam el repte en 2019 de guanyar les eleccions a les Balears». Així s'ha manifestat el secretari general de Ciudadanos, José Manuel Villegas, qui ha assenyalat: «L'augment dels inscrits a les Balears és un reflex de la bona feina del partit, tant a nivell nacional, com a les Balears».

«Els comitès autonòmics són una eina fonamental per poder absorbir el creixement que tendrà el partit en els pròxims mesos i afrontar el repte d'entrar en els governs», ha defensat Villegas durant la presentació del Comitè Autonòmic de les Balears.

El secretari general de Ciudadanos ha indicat que a les Balears tenen prop de 2.500 inscrits. «El nostre repte a Balears és ser una alternativa de govern en 2019 per aplicar polítiques regeneratives per als ciutadans», ha explicat Villegas.

«La ciutadania ha pogut veure com treballem a les institucions i estan veient com alcem la veu quan els governs no fan les coses bé, però també com fem propostes regeneratives per a tot el país», ha indicat el secretari general.

Pel que fa a possibles pactes a les Balears de cara a les eleccions de 2019, Villegas ha explicat que estan oberts a pactar amb partits que tenguin «idees sensates», i ha apuntat que un possible pacte amb el PSIB «dependrà de si segueixen amb la deriva nacionalista o comencen a fer polítiques reals per a tots els ciutadans».

El Comitè Autonòmic de Ciudadanos Balears està format per: Xavier Pericay (portaveu autonòmic); JuanMa Gómez (secretari de RRII); Joana Capó (secretària d'Organització); Olga Ballester (secretària d'Acció Institucional); Marian Horrach (secretària de Comunicació); Pilar García (secretària de Programes i Àrees Sectorials); Fernando Navarro (representant institucional autonòmic); Gäel Thyus (coordinadora insular de Ciudadanos Mallorca); José Luis Rodríguez Poblador (coordinador insular de Ciudadanos Eivissa) i Joan Canals (coordinador insular de Ciudadanos Menorca).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.