Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

'Al Molinar, Port Petit' instal·la aquest diumenge un punt informatiu sobre la reforma del port

18947
El projecte de reforma del port del Molinar respecta les demandes ciutadanes. | Al Molinar Port Petit

El col·lectiu 'Al Molinar, Port Petit' instal·larà aquest diumenge, entre les 11.00 hores i les 14.00 hores, un punt informatiu sobre l'avantprojecte de reforma del port del Molinar que va presentar l'Autoritat Portuària de Balears (APB).

Així mateix, aquest punt estarà situat en el passeig del Molinar a l'altura del número 139. L'entitat ha manifestat que la iniciativa de l'APB «dóna resposta a les principals demandes defensades per la campanya ciutadana aconseguint la millora de l'operativitat del port i la seva integració a la ciutat».

En aquesta línia, el col·lectiu ha destacat que el projecte crearà «un nou espai de gran valor» mitjançant «la conservació de les dimensions i l'estètica del port», «la rehabilitació de l'edifici centenari», i «la continuïtat del passeig marítim al costat del mar».

D'altra banda, la plataforma ha recordat que la presentació d'aquest projecte no suposa el final de la seva campanya i que ara s'inicia una nova fase en la qual la campanya centrarà els seus esforços «a aconseguir que el projecte de reforma sigui una realitat durant l'actual legislatura» i a «evitar possibles intervencions posteriors que no facin més que desvirtuar-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.