Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca, a punt d’aprovar el projecte Ses Salines-Colònia de Sant Jordi

19117

El Consell de Mallorca aprovarà la setmana vinent el projecte Ses Salines-Colònia de Sant Jordi. A continuació, estarà en exposició pública durant 45 dies perquè la ciutadania pugui fer al·legacions i, posteriorment, es remetrà a la Comissió Balear de Medi ambient. Segons ha informat la institució insular, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s'ha reunit amb el batle de Ses Salines, Bernat Roig, per xerrar sobre el projecte de millora de la carretera.

Aquest projecte disminueix en 30.000 metres quadrats l'ocupació del territori del projecte que s'havia plantejat inicialment. A més, els carrils seran de 3,2 metres d'amplària i es construirà un passeig cívic de tres metres per a vianants i ciclistes. El pressupost de licitació és de 9,95 milions d'euros, IVA inclòs.

La Intensitat Mitjana Diària (IMD) és de 7.990 vehicles al dia, una xifra que s'incrementa durant els mesos d'estiu. A més, segons ha recordat el Consell, es tracta d'una demanda històrica dels veïns de Ses Salines i de la Colònia de Sant Jordi.

Caminada dels veïnats

Veïnats de Ses Salines i Colònia de Sant Jordi han convocat una caminada dissabte que ve 24 de març a les 11.00h per protestar «pel mal estat» de la carretera que uneix tots dos municipis i  «pels continus accidents i morts que això ha provocat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.