Setmanari d'informació local - 138 anys

Es Mercadal rebrà 332.500 euros pel fons de regularització de places turístiques

19119

La presidenta del Consell Insular de Menorca i consellera d'Ordenació Territorial i Turística, Susana Mora, juntament amb el batle des Mercadal, Xisco Ametller, han signat aquest dijous el conveni del projecte designat a Es Mercadal a finançar amb el fons de la regularització de places turístiques, que suposarà un total de 23 actuacions a Menorca amb una inversió de 2,2 milions d'euros, dels quals 332.500 euros es destinaran a Es Mercadal.

Mora ha reconegut «l’esforç econòmic» que els establiments d'allotjament han fet al moment de regularitzar les places turístiques. «Per això es va proposar revertir la inversió que han realitzat els municipis i, concretament, de les zones turístiques on s'han regularitzat aquestes places», ha manifestat.

En el cas des Mercadal, el fons es destinarà a la renovació energètica de l'enllumenat públic a la urbanització Punta Grossa, a la millora del carrer Sa Marina de Coves Noves i al projecte 'Rutes saludables' a les urbanitzacions d'Arenal d'en Castell, Coves Noves i Punta Grossa. El batle ha indicat que el fons per al seu municipi prové de la regularització de 95 places turístiques que han dut a terme quatre establiments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.