Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la fase de votació dels finalistes de #BecaTalaiòtica

19121

El certamen Beca Talaiòtica és un concurs dirigit a estudiants amb la finalitat de crear 6 visites guiades originals o esdeveniments a 6 jaciments de Menorca Talaiòtica. Els participants han de passar una sèrie de fases per tal d’arribar a la final i crear aquesta visita.


Els inicis

A principis del mes de febrer es va conèixer el nom dels 10 seleccionats per passar a la segona fase. Aquests han tengut gairebé un mes per a produir un audiovisual sobre temes relacionats amb la Menorca Talaiòtica. D’aquesta manera, aquest dijous 15 de març s'han fet públics els vídeos dels 10 seleccionats de la segona fase del certamen #BecaTalaiòtica.
Els participants han de difondre els seus audiovisuals mitjançant xarxes socials per tal d'aconseguir el màxim nombre de votacions possible als seus vídeos.

Els vídeos publicats

Aquests audiovisuals estan publicats a la pàgina web del certamen i qualsevol persona amb perfil de Facebook o Twitter els podrà votar fins divendres dia 23 de març a les 14:00h. Es vota seleccionat l’opció de ‘m’agrada’ que apareix al costat de cada vídeo, i acte seguit confirmant la votació.

Els 6 vídeos que tenguin més vots després de la data límit de votacions, seran els 6 participants finalistes que passaran a la tercera i última fase del certamen, en què duran a terme una visita guiada original o un esdeveniment a un jaciment de la Menorca Talaiòtica.

Qualsevol persona podrà participar com a públic d’aquestes visites guiades i valorar els guies per tal de decidir qui és el guanyador del certamen que rebrà el premi de 2000€. Per a fer-ho s’obrirà un període d’inscripció després de Setmana Santa.

Els 10 participants d’aquesta fase són:

Emma Sintes Florit, 1997 (Menorca)


Elisabet González Fluvià,1996 (Badalona)

Gabriel Nadal Servera, 1996 (Mallorca)

Jasmina Masoliver Vilamala, 1998 (Vic)

Jerònia Vadell Cubells, 1997 (Mallorca)

Joan Vicenç Cladera Salvà, 1997 (Mallorca)

Josep Rotger Goñalons, 2001(Menorca)

Laura Villanueva Fernández, 1997 (Sant Sebastià)

Marc Arimany Coll, 1993 (Barcelona)

María Galvez Hortet, 1995 (Madrid)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.