Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquest és el calendari festiu aprovat pel Govern

19141

El Govern ha aprovat aquest divendres el calendari dels dies festius de les Balears, tant els propis com els que ho són arreu de l'Estat espanyol per al 2019, segons ha informat la portaveu de l'Executiu autonòmic, Pilar Costa.

En roda de premsa, ha explicat que es tracta d'un calendari de 12 dies de festes que compta amb la conformitat de les entitats sindicals i empresarials que conformen la Mesa Social Tripartida.

D'aquesta manera, la dies festius pel 2019 són els següents: l'1 de gener (Any Nou) cau en dimarts; l'1 de març (Dia de les Balears) cau en divendres; el 18 d'abril (Dijous Sant) en dijous; el 19 d'abril (Divendres Sant) en divendres i el 22 d'abril (Dilluns de Pasqua) en dilluns.

Així mateix, l'1 de maig (Festa del Treball) cau en dimecres; el
15 d'agost (Mare de Déu d'Agoat) cau en dijous, el 12 d'octubre (Festa Nacional espanyola) en dissabte; l'1 de novembre (Dia de Tots els Sants) en divendres, el 6 de desembre (Dia de la Constitució espanyola) en divendres; el 25 de desembre (Dia de Nadal) en dimecres i el 26 de desembre (segona festa de Nadal) en dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.