Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació de la Universitat de Cantàbria premia la UIB

19163

La Fundació de la Universitat de Cantàbria per a l'Estudi i la Recerca del Sector Financer (UCEIF), ha reconegut la Universitat de les Illes Balears (UIB), juntament amb la Universitat Carlos III de Madrid, amb les 'Ajudes a la Recerca per a Joves Investigadors' i el 'Premi Tesi Doctoral' SANFI.

Els premiats

En concret, el 'Premi Tesi Doctoral' va recaure en Iván Blanco Sánchez, de la Universitat Carlos III de Madrid, pel seu treball 'Three Essays On Financial Markets'.

Les 'Ajudes a la Recerca' van ser per al treball de l'equip investigador de la UIB 'Canvi Tecnològic, tancament d'oficines bancàries i accés a finançament de les Pimes'. L'investigador responsable, Alfredo Martín, va recollir el premi en nom de la resta d'integrants, Anna Toldrá i Sergio Vicente. A més, aquest any, de manera excepcional, s'ha atorgat un esment honorífic a Juan Diego Parets Gazquez, de la UNED, pel seu treball.

Els premiats van destacar la importància del suport que el SANFI brinda cada any a la recerca, tant per la dotació econòmica com per l'oportunitat que suposa per a un investigador la divulgació dels seus treballs, la creació d'una xarxa de contactes i capacitat per seguir aprenent i formant-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.