Setmanari d'informació local - 138 anys

Els jardins de Marivent es tancaran al públic durant 15 dies

19211

Els jardins de Marivent es tancaran dimecres que ve 21 de març, amb motiu de Setmana Santa, fins al dia 4 d'abril, tots dos dies inclosos. Segons ha informat la Conselleria de Presidència en un comunicat, aquest tancament està previst que es faci anualment atenent a l'acord que existeix entre el Govern de les Balears i la Casa Reial, per compaginar l'obertura al públic dels jardins i l'ús del complex com a residència de la família reial.

Els jardins de Marivent

Aquests jardins ocupen una superfície total de 9.155 metres quadrats i destaquen pel seu valor botànic, cultural, històric i simbòlic. L'espai constitueix un exemple de jardí mediterrani amb un total de 40 espècies vegetals diferents, la majoria autòctones.

L'obertura al públic d'aquests jardins respon a l'Acord de Governabilitat de les Balears subscrit entre les formacions polítiques PSIB-PSOEMÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podemos Balears. El projecte d'obertura, coordinat per la Conselleria de Presidència, també va incloure l'exposició permanent d'un conjunt de 12 escultures en bronze de l'artista Joan Miró.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.