Setmanari d'informació local - 138 anys

La badia de Palma acull aquest diumenge la III Marxa per la Igualtat - Nordic Walking

19279

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, juntament amb el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, representants de les entitats de Marxa Nòrdica de les Balears i de les empreses patrocinadores i col·laboradores de l’esdeveniment, han presentat aquest dimarts la III Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, una passejada popular, no competitiva, compromesa, gratuïta i oberta a tothom, que partirà des de Cort aquest diumenge, 25 de març, a les 11:00h. 

Aquesta cita, que s’emmarca dins el programa PalmaDona de l’IME, ja compta amb 850 persones inscrites i s’espera assolir la xifra de la passada edició de 1.700 participants. La prova es pot realitzar amb bastons o sense i compta amb tres nivells diferents de dificultat: un recorregut de 3,5 quilòmetres fins a la platja del Molinar, un recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu-Es Carnatge i un recorregut d’onze quilòmetres fins a Platja de Palma- Palma Aquàrium.

En aquest sentit, Moll ha convidat tothom a sumar-se a «una caminada, que pretén obrir camí a la reivindicació de fomentar la participació de les dones a l’activitat física, impulsar l’esport femení i avançar cap a la igualtat reial». Aquesta passejada, que organitza l’IME per tercer any consecutiu, és una activitat oberta a persones de totes les edats i condicions físiques. La jornada té com a objectiu el foment de la pràctica de l’esport especialment per a les dones, l’adhesió al Manifest per la igualtat, la conscienciació social, i participar i gaudir d’una jornada activa i saludable en companyia d’altres persones, família i amics.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer on-line a través del web de sportmaniacs.com fins dia 24 a les 14:00h, o als envelats de recollida de dorsals el dia de la prova de 8:30h a 10:30 h. L’EMT posarà a disposició dels qui presentin el dorsal el transport gratuït de la línia Palma-Platja de Palma, línies 15 i 25, fins a les 19:00h.

La prova arrencarà amb un ambient festiu de la mà de Cadena Dial amb l’actuació del cantant Luis Correas, i l’exhibició dels Grups de HIP HOP de l’AV de la INDIOTERIA: ‘Babyless’, ‘MiniFlawless’ i ‘The Flawless’ i conclourà al Palma Aquàrium amb sessions d’estiraments a càrrec del Comitè Balear de Marxa Nòrdica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.