Setmanari d'informació local - 138 anys

Santanyí se suma a la ‘Ruta del Vidre’

19365

La Ruta del Vidre és una iniciativa que té com objectiu sensibilitzar la població sobre la importància de separar en origen els envasos de vidre i augmentar el percentatge de recollida als municipis.

Santanyí s’ha sumat a aquesta campanya que es durà a terme a 17 municipis de Mallorca: Alcúdia, Andratx, Ses Salines, Llucmajor, Manacor, Artà, Capdepera, Calvià, Santa Margalida, Felanitx, Campos, Marratxí, Muro, Pollença, Inca, Santanyí i Sant Llorenç des Cardassar. Dos educadors ambientals es desplaçaran als pobles amb un iglú mogut amb una bicicleta i duran a terme tallers educatius per aprendre a separar correctament.

Així mateix, es durà a terme un estudi per avaluar els hàbits de reciclatge a les llars i establiments hotelers dels municipis participants. D’aquesta manera, es podran aconseguir dades concretes per poder dur campanyes futures adaptades a les necessitats de cada un dels pobles. Durant el 2017 als iglús verds de Mallorca es varen recollir 26.400 tones de vidre, el que suposa un increment de 7,5% respecte de 2016.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.