Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura i la UIB compartiran temporalment l'edifici de Ca n'Oleo

19397

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha anunciat aquest divendres que compartirà l'edifici de Ca n'Oleo, com a nova seu de Cultura, amb la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Segons ha informat la Conselleria, la consellera de corresponent, Fanny Tur, i el rector de la UIB, Biel Huguet, han signat un conveni de cinc anys renovable segons el qual la Universitat cedeix temporalment l'ús d'una part de l'edifici a la Conselleria.
L'edifici, amenaçat per un expedient de ruïna, ho va adquirir el Ministeri espanyol d'Educació i Ciència el 1975. L'any 1986, el Ministeri va concedir l'ús de Ca n'Oleo a la UIB, i va anar en 1994 quan definitivament va ser inscrit en el Registre de la Propietat a nom de la UIB. Des de l'any 1975, l'edifici romania tancat sense cap intervenció.
D'aquesta manera, tendrà espais comuns com són l'entrada, el pati, les escales, banys, soterranis i jardins. A més, també es destinen a ús compartit entre la Universitat i la Conselleria el saló d'actes, la consergeria, la sala noble de reunions i espai docent.
Quant a les despeses, la Conselleria assumeix els de funcionament de l'edifici (subministrament elèctric, aigua, telefonia, neteja, seguretat i vigilància, manteniment general de l'edifici i de les seves instal·lacions) i també l'equipament necessari per a l'ús dels seus espais i dels espais comuns; mentre que la Universitat assumirà els relatius a l'equipament dels espais que es reserva pel seu ús exclusiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.