Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Formentera Lady', entre els títols que competiran en el Festival de Cinema de Màlaga

19417

La pel·lícula ’Formentera Lady' competirà a secció oficial del 21è Festival de Cinema de Màlaga.Aquest film és l'òpera prima del també actor Pau Durà, que ja havia debutat en la direcció en teatre i en cinema amb quatre curts i una tvmovie. A la seva primera pel·lícula, compta amb un repartiment de luxe encapçalat per José Sagristan, al que acompanyen Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé, Mireia Ros i Pepa Juan.

La pel·lícula explica la història d'un hippy que va arribar a Formentera als anys 60 i s’hi va quedar a viure. Està produïda per Fosca Films, Sunrise Picture, La Perifèrica Produccions i Good Machine Films.

Altres films que hi competiran

Berlín és l'escenari escollit per la directora Elena Trapé per a la seva pel·lícula 'Les distàncies', que compta amb el suport d’Isabel Coixet a la producció. Amb guió de la pròpia Trapé, Miguel Ibáñez Monroy i Josan Hatero, està protagonitzada per Alexandra Jiménez, Miki EsparbéIsak Férriz, Bruno Sevilla i Maria Ribera i produïda per ComingSoon Films.

Per la seva banda, 'Els bons dimonis' és una coproducció de l'Institut Cubà de l'Art i Indústria Cinematogràfics (ICAIC) amb l’Estat espanyol (WandaVisió), amb el suport del Programa Ibermedia. Amb guió del difunt Daniel Díaz Torres i d'Alejandro Hernández, autor de la novel·la 'Algun dimoni’.

L'argentina 'La reina de la por' està dirigida per Valeria Bertuccelli i Fabiana Tiscornia i produïda per Rei Ciney Patagonik en coproducció amb Marcelo Tinelli. És l'òpera prima de Bertuccelli, que la va escriure, dirigir i actuar-hi. Amb aquest film va representar a Argentina en l'últim festival de Sundance, on va guanyar el premi a la millor actriu. L’acompanyen en el repartiment Diego Velázquez, Sary López, Gabriel Goityy i Darío Grandinetti.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.