Setmanari d'informació local - 138 anys

Els propietaris de lloguer turístic celebren la seva primera jornada professional

19425
Més d'un centenar de persones han omplert les primeres jornades professionals convocades per APTUR-Balears. | Aptur

Més d'un centenar de persones han omplert les primeres jornades professionals convocades per APTUR-Balears, celebrades aquest dissabte al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma.

Aquesta primera convocatòria de l'Espai de Formació per Habitatges Turístics obeeix a la intenció de l'associació de referència del lloguer vacacional de «professionalitzar aquesta activitat i apostar per la legalitat en el sector».

Joan Miralles, president d'APTUR-Balears, ha declarat durant l'acte inaugural de la jornada que la professionalització del sector «aportarà més tranquil·litat als propietaris, que els darrers temps viuen preocupats pels continus canvis normatius, així com més rendibilitat, qualitat i credibilitat al lloguer turístic». «Avui vos proposam canviar preocupació per ocupació. Deixar de preocupar-nos per allò què passarà amb la llei, amb la zonificació, amb la LAU, per ocupar-nos en conèixer millor com donar resposta a tot allò que vengui, i com oferir el millor producte en qualsevol context. Per això ens hem de professionalitzar», ha afirmat.

Temps favorables

Així mateix, el president de l'entitat ha recordat que les Balears viuen «temps favorables», ja que es presenta com una destinació segura en comparació amb altres països de la Mediterrània. «Però hi haurà un moment en el qual altres països puguin oferir aquesta tranquil·litat, i quan arribi aquest moment el sector del lloguer turístic a les Illes ha d'estar consolidat i professionalitzat», ha argumentat.

Tal com ha explicat l'entitat, l'Espai de Formació per a Habitatges Turístics ha proporcionat aquest dissabte formació sobre altes, fiscalitat i impost turístic. En una següent jornada, a finals d'abril, oferirà formació sobre 'home staging' i 'pricing'. Finalment, al mes de setembre es farà una nova jornada per fer balanç de la temporada i apuntar noves tendències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.