Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca aprova l'elecció del cap de llista com a sistema de primàries

19429
Més per Menorca ha aprovat aquest dissabte l'elecció del cap de llista com a sistema de primàries. | MÉS per Menorca

L'Assemblea de MÉS per Menorca, màxim òrgan de decisió del partit, ha aprovat aquest dissabte en es Mercadal, el calendari, reglament i sistema del procés de primàries per a la designació dels candidats a les llistes electorals per als propers comicis autonòmics de 2019.

Tal com han explicat des de la formació ecosobiranista, una ampla majoria dels més de cinquanta assistents han optat pel sistema d'elecció del cap de llista de la candidatura, en una primera volta, i després de la resta de candidats de la llista, que seria de forma oberta.

El Reglament consta d'una trentena d'articles amb XII Capítols. Tal com han explicat, «s'ha votat en dues fases», la primera per dirimir el sistema d'elecció de les llistes i la segona per votar l'aprovació del reglament. Cal indicar que abans s'han debatut un total de 10 esmenes presentades pels adherits.

Amb el Reglament de Primàries, l'Assemblea aprova un document «que regula el procés, les característiques, les votacions, els drets i obligacions dels aspirants a candidats, i prescripcions i altres qüestions necessàries per a optar a la candidatura, així com els calendaris i terminis legals de tramitació i data de votació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.