Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

19451

PalmaActiva ha presentat aquest dilluns el seu nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), situat a la seu central de l’Agència de Desenvolupament Local al carrer del Socors 22 de Palma. El punt PAE de PalmaActiva funcionarà de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores amb cita prèvia. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Treball i Comerç, ha destacat la seva satisfacció per la posada en marxa d’aquest servei, que s’afegeix «a l’ampli ventall de serveis i activitats que PalmaActiva ofereix a les persones emprenedores».

Els Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) s'encarreguen de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport a la finançament empresarial.

Què és?
Un PAE és un Punt d'Atenció a l'Emprenedor concertat amb la Secretaria General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, depenent del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat, que ofereix serveis lligats a l'alta d'empreses.

El PAE de PalmaActiva ofereix els següents serveis gratuïts per a les persones que vulguin donar-se d'alta com a autònoms o constituir una societat limitada:
1. Informació general sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de Seguretat Social.
2. Informació sobre ajuts i incentius vigents per a la creació d'empreses.
3. Constitució d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica CIRCE, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
4. Tramitació del cessament de l'activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.