Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS ofereix la seva col·laboració a Torrent per conformar un «front per la democràcia»

19469

L'Executiva de MÉS per Mallorca ha acordat oferir la seva col·laboració al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per conformar un «front ampli per la democràcia, com va proposar en la seva compareixença». «En moments extraordinaris es necessiten acords extraordinàriament amplis, i en la defensa de la democràcia aquí i en tot hem d'estar actius», ha declarat la portaveu de la formació, Bel Busquets.

Pel seu costat, el membre de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha fet «una aposta per la reactivació i el rellançament de la Coordinadora per la Democràcia per donar una resposta contundent a la regressió democràtica que impulsa l'Estat espanyol».

«No és només una qüestió independentista; tanquen a rapers, imputen a titellaires i sindicalistes i segresten revistes. És una qüestió de llibertats i drets civils, com el dret a decidir o la llibertat d'expressió i reunió», ha asseverat. Des de MÉS també han informat que han escrit missives a les principals formacions polítiques democràtiques d'Alemanya, Suïssa, Bèlgica i Escòcia per informar-los de la «deriva autoritària de l'Estat espanyol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.