Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem insta a elaborar «un pla de sostenibilitat del territori» davant l'arribada de creuers

19819

El president de la Federació de la Petita i Mitja Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha instat a l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) a elaborar «un pla de sostenibilitat del territori que no danyi l'activitat econòmica», davant l'arribada de creuers a les Balears.

Pimem demana

En aquesta línia, ha demanat que les visites d'aquestes embarcacions siguin «més escalonades», amb el que es «reduiria l'impacte mediambienta» i també «calmaria una població que exigeix un canvi en el nostre model turístic», segons ha expressat Mora en un comunicat. Des de Pimem han declarat que els creuers «suposen un element turístic que ofereix una activitat econòmica molt important per a tots els sectors de les Illes, però també han d'intentar no danyar la sostenibilitat del medi ambient».

Després de la protesta que va tenir lloc aquest diumenge a Palma com a conseqüència de l'arribada a Mallorca del creuer més gran del món, el 'Symphony of the Seas', Mora ha assenyalat que l'activitat que genera aquest tipus de turisme «fomenta el creixement de les empreses de les Balears i redistribueix riquesa al territori». En aquest sentit, el president de Pimem ha assegurat que »no dona suport a la manifestació», però «sí la defensa del medi ambient de les Illes», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.