Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 900 senderistes participaran en la tercera edició del Mallorca Walking Event

19873

Més de 900 senderistes participaran en la tercera edició de la Mallorca Walking Event, que se celebrarà a Peguera entre els dies 12 i 15 d'abril.

Així mateix, es tracta d'una prova no competitiva per practicar esport i conèixer el patrimoni històric i natural de la zona. Els senderistes, procedents principalment d'Holanda i Bèlgica, recorreran a peu camins de Peguera i altres zones del municipi de Calvià, segons ha explicat el Govern aquest dimecres.

El director gerent d'Agència Balear de Turisme (ATB), Jaume Alzamora, ha destacat en roda de premsa que aquesta iniciativa és una «mostra de la línia de treball entre empreses i institucions amb la finalitat de generar un tipus de producte turístic diferenciat que ajudi a consolidar l'allargament de la temporada turística».

A més, ha ressaltat també que la prova es dirigeix al mercat d'Holanda i Bèlgica «amb la finalitat d'incrementar la presència de la marca Mallorca en aquests països». Per la seva banda, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha assenyalat que «l'aposta del municipi pel binomi turisme-esports permet dinamitzar les diferents zones en temporada mitjana i baixa, ja que ofereix experiències alternatives al sol i platja i permet donar a conèixer els espais naturals espectaculars que té la destinació».

D'altra banda, el representant de Galben Tours, Pedro Oliver, ha remarcat el compromís de l'organització cap al turisme sostenible i ha dit que «s'ha ha dissenyat un esdeveniment sostenible des del punt de vista social, mediambiental i econòmic».

En aquesta línia, Oliver també ha explicat que la prova servirà «per donar a conèixer l'ofereix senderista, ciclista i gastronòmica de Mallorca als Mercats d'Holanda i Bèlgica». Finalment, el Govern ha explicat que l'ATB és el principal patrocinador d'aquesta edició de la Mallorca Walking Event i que l'organització de la prova ha anat a càrrec de Galben Tours.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.