Setmanari d'informació local - 138 anys

Fundació Mallorca Literària adjudica les beques 2018 de gestió i recerca del fons documental

19885

La Fundació Mallorca Literària ha adjudicat les beques 2018 de gestió i recerca del fons documental amb una dotació de 2.500 euros cadascuna, quantitat a la qual s'aplicarà la retenció estipulada per la llei en concepte de cotització a la seguretat social i IRPF. Així mateix, Carles Cabrera Villalonga ha guanyat la beca 2018 de Gestió i Recerca de fons documental Llorenç Villalonga del Consell de Mallorca.

La comissió avaluadora de la Casa Llorenç Villalonga (Museu Literari) ha estat formada per Joan Mas, Gabriel Janer Manila i Josep A. Grimalt, i ha estat presidida pel vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles i la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells.

D'aquesta manera, han quedat designats com a suplents, per ordre, els següents candidats: Maria Agnès Pons Delacio, Ariadna Olives Calbet i Catalina Amengual Ripoll. En aquesta convocatòria s'han presentat un total de 12 candidatures. D'altra banda, la comissió avaluadora de la Casa Pare Rafel Ginard (Museu de la Paraula), formada per Andreu Ramis, Climent Picornell i Miquel Sbert, i presidida per Miralles i Castells, ha decidit que el guanyador de la Beca 2018 de Gestió i Recerca de Fons Documental Pare Rafel Ginard (Cancioner 2.0. Recerca i catalogació) és Pau Llambies Balle.

En aquest sentit, han quedat designats com a suplents Ariadna Olives Calbet, Joan González Sastre i Esperança Serra Vallespir. En aquesta convocatòria s'han presentat un total de 15 candidatures.

Finalment, la comissió avaluadora de la Casa Blai Bonet (Centre de Poesia Contemporània), formada per Margalida Pons, Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell com a assessor extern de la Fundació, ha decidit que la guanyadora de la Beca 2018 de Gestió i recerca de Fons Documental Blai Bonet (Hemeroteca i epistolari) és María Maria Agnès Pons Delacio. Igualment, han quedat designats com a suplents Catalina Mira Jaume, Francesc Olives Sureda i Ariadna Olives Calbet. En aquesta convocatòria s'han presentat un total de 13 candidatures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.