Setmanari d'informació local - 138 anys

La CAIB celebra l'examen més multitudinari de les oposicions d'enguany

20209
Un total de 2.094 aspirants, el 65,7% dels admesos, s'han presentat a la primera prova. | CAIB

Un total de 2.094 aspirants, el 65,7% dels admesos, s'han presentat aqiest dissabte a la primera prova de les oposicions del cos Auxiliar de l'Administració General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, celebrada al campus universitari de la UIB a Mallorca i a les seves extensions universitàries de Menorca i Eivissa.

A la convocatòria d'aquesta prova estaven admesos 3.186 aspirants, 2.917 a Mallorca, 140 a Menorca i 129 a l'examen celebrat a Eivissa, que ha comptat també amb els examinands que s'han presentat a Formentera.

Amb aquesta magnitud d'aspirants, segons el Govern, la primera prova pel cos Auxiliar s'ha convertit «en la de major volum de persones presentades de les Oposicions CAIB 2018. Del total de persones presentades, 1.928 ho han estat a Mallorca, 88 a Menorca i 76 a Eivissa».

L'operatiu de l'Escola Balear d'Administració Pública i del Tribunal de la prova ha hagut de preveure 85 aules en total per allotjar-hi el total de persones que s'han examinat. Al Campus de la UIB de Mallorca s'hi ha habilitat tres edificis universitaris per a la realització de la prova, el Gaspar Melchor de Jovellanos, el Guillem Cifre de Colonya i el Ramon Llull. A les extensions universitàries de Menorca i d'Eivissa, el volum de persones presentades al cos Auxiliar també ha estat el major d'entre les proves celebrades fins ara, pels cossos Superior, de Gestió i Administratiu.

En aquest procés d'oposicions al cos Auxiliar dels Serveis Generals de la CAIB, s'ofereixen 115 places en total, 73 per torn lliure (incloent 5 places per reserva de discapacitat) i 42 per a promoció interna. 102 de les places s'ofereixen a Mallorca, 5 a Menorca, 6 a Eivissa i 2 a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.