Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 900 alumnes d’Eivissa i Formentera participaran aquesta setmana en 'Viu la cultura'

20249

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través del programa 'Viu la cultura' de la Direcció general de Cultura, continua amb el cicle de concerts didàctics a Eivissa i Formentera. Així, més de 900 alumnes de diversos centres gaudiran del concert 'Operamida II' interpretat per la soprano Maia Planas i el tenor i baríton Pablo López.

El concert, segons ha informat el Govern, tendrà lloc aquest dimarts a Eivissa, a Can Ventosa a les 10:00h i a les 11:30h, i el 25 d'abril se celebrarà a la Sala Municipal de Cultura de Sant Francesc de Formentera amb les mateixes sessions.

Aquest espectacle, han explicat, no és un xou tradicional, sinó que cadascuna de les representacions és diferent a l'anterior. Així, amb la voluntat d'acostar el món de l'òpera al públic més jove, el programa proposa una obra en la qual el públic escull la seva pròpia història d'una manera totalment democràtica.

El programa aconsegueix acostar les nines i nins al món de l'òpera des d'una perspectiva de joc, en la qual ells se senten implicats dins de la història i no com a espectadors passius. Acceptant la premissa que una òpera és una història d'amor amb música, participaran els personatges necessaris com una soprano, un tenor, un baríton i un pianista. Els tres primers, a través del cant, posaran l'amor, la gelosia i els sentiments, i la cambra servirà la música.

Entre els centres participants en aquest esdeveniment hi haurà l'IES Sa Colomina, el CEIP Sant Jordi o el Cas Serres, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.