Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «El meu suport total i absolut a la víctima davant una decisió difícil d'assumir»

20377

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha manifestat aquest divendres, després que es conegués la sentència de La Manada el seu «suport total i absolut a la víctima davant una decisió difícil d'assumir».

Així ho ha publicat Armengol a través del seu compte oficial de Twitter, on ha assegurat que és «intolerable» que «situacions com aquesta siguin possibles». En aquest sentit, la presidenta del Govern ha indicat que és «més necessari que mai el treball conjunt per garantir els drets de les dones».

L'Audiència de Navarra ha condemnat a nou anys per un delicte continuat d'abús sexual als cinc acusats de la violació grupal en els Santfermins del 2016.

En la sentència, assenyala que la jove denunciant va sentir «un intens aclaparament i desassossec» al portal en el qual tengueren lloc els fets, «que li va produir estupor i li va fer adoptar una actitud de submissió i passivitat, determinant-li a fer el que els processats li deien que fes, mantenint la major part del temps els ulls tancats».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.