Setmanari d'informació local - 138 anys

La Simfònica organitza un campus per a joves músics a l’estiu

20473

L'Orquestra Simfònica de les Balears, en col·laboració amb 30 escoles i conservatoris de música de les Illes, prepara el campus 'Petita Simfònica' dirigit a nins i joves d'entre 11 i 16 anys, a la granja escola Burotell (Calvià), entre el 22 i el 25 de juny.

Segons han informat, per a aquest projecte s'han presentat 189 estudiants (90 de Mallorca, 48 de Menorca, 44 d'Eivissa i set de Formentera) que es divideixen en: 59 violins, 15 violes, 18 violoncels, sis contrabaixos, 14 flautes, vuit oboès, 16 clarinets, tres fagots, quatre trompes, 11 trompetes, nou trombons, nou de percussió, dues arpes i 15 pianos.

Els alumnes provenen del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera; el Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera 'Catalina Bufi'; el Conservatori Municipal de Palma i Manacor; i diverses escoles de música de les Balears.

Al campus els professionals de la Simfònica es posaran en contacte amb els petits músics i crearan un camp de treball, en forma de convivència, que finalitzarà amb un concert públic el dia 24 de juny en el Palau de Congressos, de Palma, a les 20:00h. Prèviament al campament, es faran trobades per illes on els alumnes, juntament amb professors de les escoles de música i conservatoris seleccionats i músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, assajaran el repertori del concert.

Els objectius del projecte se centren a crear un espai per fomentar les orquestres entre els joves estudiants de música de Balears i aprofundir en els coneixements musicals a partir de l'experiència de viure que és una orquestra en primera persona, entre uns altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.