Setmanari d'informació local - 138 anys

'Una Besada per la Llengua', nova campanya que promou l'ús del català

20795

Aquest dijous s'ha presentat a la Unió de Cooperatives de les Illes Balears 'Una Besada per la Llengua'. Hi han assistit Marta Fuxà; Directora General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear, Aina Sastre; Directora Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, Àlex Segura; Director Insular de Joventut, Francesca Niell; Coordinadora General de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Enric Pozo; President de la Sectorial d'Ensenyament de l'UCTAIB, Maria Nigorra; coordinadora del projecte, i Xesca Munar; vicepresidenta de Grup Esspiral.

La campanya té com a objectiu sensibilitzar la societat en l'ús de la llengua pròpia de les Illes Balears. «Una besada és un símbol d'estima i d'integració. Les besades no tenen edat, ni gènere, ni condició social. A més, poden ser de molt tipus: d'amor, d'amistat o, en aquest cas, reivindicatives».

Durant l'acte, també, s'ha llegit el manifest i les accions de la campanya. «La defensa del català, en aquests moments, es fa molt necessària», han destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.