Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera trasllada la voluntat de Cort «d'empoderar» els estudiants de la UIB

20869

El batle de Palma Antoni Noguera, ha ressaltat la «importància» de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a Palma i ha assegurat que l'Ajuntament vol «empoderar» els estudiants del centre universitari.

Així ho ha manifestat aquest dillun el batle durant una reunió amb el Consell d'Estudiants de la UIB, a la qual també ha assistit el rector de la UIB, Llorenç Huguet, entre altres, segons han explicat des de Cort. En la trobada, el president del Consell d'Estudiants, Gabriel Bibiloni, ha exposat les seves demandes relatives a biblioteques i espais d'estudi, de cara als exàmens. Actualment, Palma compta amb 20 biblioteques, de les quals algunes tenen horari de 8.00 a 23.00 hores.

Quant a la mobilitat, Noguera ha recordat que a principis d'estiu es posarà en marxa el bitllet únic EMT-metro, que permetrà utilitzar els dos mitjans de transport pagant un sol bitllet. A més, el 2019 també s'afegirà el model de bitllet únic en el transport del TIB. «És una demanda històricament molt reclamada per la ciutadania, que impulsarà l'ús del transport públic i que finalment serà possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i Govern», ha indicat el batle.

Respecte a l'accés a l'Hospital Son Espases per part de l'alumnat de Medicina, Noguera els ha explicat que la voluntat de Cort és traçar un carril bici pel Camí dels Reis fins a Son EspasesFinalment, el batle de Palma ha proposat als representants del Consell d'Estudiants que mantenguin el contacte de forma freqüenta a partir d'ara per seguir els temes d'interès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.