Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Mallorca Turisme serà completament pública

21349

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha presidit aquest dimarts la primera reunió del Patronat de la Fundació Mallorca Turisme després que la institució insular hagi rebut les competències de promoció turística. També hi han participat el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font.

Durant la trobada, s’ha aprovat que la Fundació passi a ser pública al cent per cent perquè el Consell té la intenció que es converteixi en l’instrument de gestió de la promoció turística de Mallorca.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha assegurat que aquests mesos «són d’adaptació i s’estan marcant els objectius. Les línies estratègiques de la marca Mallorca seguiran amb la línia de cercar un turisme més sostenible i que ens visiti fora de la temporada alta». A més, Bonet ha recordat que fam feina en «la promoció de productes turístics que aportin valor afegit, com la cultura, la natura i l’esport».

Al mateix temps, també s’ha anunciat la creació d’una comissió assessora per marcar el camí que cal seguir pel que fa a la promoció turística. En aquest òrgan nou, hi tendrà un paper destacat el sector privat amb la participació d’entitats com la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca o la Cambra de Comerç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.